dijous, 17 de juny del 2010

Tigres siberians maten un xinès


Un home xinès de 45 anys va morir de les ferides que va patir en un zoològic després d'entrar amb el seu fill al recinte de diversos tigres siberians, que estava obert. L'home, de cognom Zhang, estava visitant amb el seu fill de 17 anys el parc de fauna salvatge de Qinling a Xi'an, la capital de la província del nord de Shaanxi.

"La porta a la zona dels tigres estava oberta, així que entrem. Llavors els tigres ens van atacar", va dir el fill del mort.

Xinhua va indicar que cinc tigres van atacar els dos homes i el pare va morir en el lloc després de patir mossegades al cap i el coll. El fill només va patir ferides lleus. L'agència va citar un responsable del parc indicant que havia senyals d'advertència alertant als visitants que no entressin a la zona dels tigres.

El tigre siberià és una espècie en greu perill d'extinció amb menys de 500 exemplars vivint en llibertat, la majoria d'ells a Rússia. Les seves poblacions a la Xina s'han vist delmades per caçadors furtius, que els cacen pels usos que tenen en la medicina xinesa tradicional diverses parts del cos d'aquests felins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada