dijous, 17 de juny del 2010

Jesucrist fulminat per un llamp

Una estàtua de Jesucrist de sis pisos d'alçada que s'alçava al costat d'una autopista es va incendiar després de ser assolida per un llamp.

L'estàtua "Rei de Reis", una de les fites més reconeixibles del sud-oest d'Ohio, s'alçava des de 2004 davant de l'església evangèlica de la Roca Sòlida al costat de l'autopista interestatal 75 a Monroe, al nord de Cincinnati. L'escultura de 19 metres d'alçada i 12 metres d'ample a la base, mostrava a Jesús de la cintura cap amunt i amb els braços alçats.

Després de que s'incendiara per culpa del llamp, només va quedar en peu l'esquelet d'acer, ja que l'estàtua de poliuretà i fibra de vidre es va cremar totalment. El foc es va estendre a un amfiteatre, però només va afectar l'altell i no hi va haver víctimes.

L'església, que compta amb 4.000 feligresos, va ser creada per l'ex comerciant de cavalls Lawrence Bishop i la seva dona. Bishop va dir el 2004 que només volia ajudar, no impressionar a la gent amb l'estàtua. Va dir que la seva dona va proposar la figura de Jesús com far d'esperança i salvació, la seva construcció va costar uns 250.000 dòlars.

Alguns diran que això és una senyal o un avís, però jo crec que simplement és un acte d'un fenomen atmosfèric.

Aqui us deixo la direcció per poder veure el vídeo de l'estàtua:
http://www.youtube.com/watch?v=rGTBFPte-MY

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada