dijous, 17 de juny del 2010

Perd la memòria en un accident

Una britànica va perdre la memòria després d'un accident de trànsit i cada dia naix amb una memòria "reseteada" i ella diu que esta en 1994. Cada dia de la seva vida el marit de Michelle Philpots ha de recordar-li que estan casats i que ja no és 1994.

Com a la pel.lícula 'Cinquanta primeres cites' interpretada per Drew Barrymore, una britànica de 47 anys 'naix i mor' cada dia de la seva vida.

Michelle Philpots va patir un accident de trànsit que va afectar al seu cervell. Pateix amnèsia i cada dia quan es desperta pensa que encara està el 1994 i que mai s'ha casat, però sí que ho va fer, fa 13 anys, i el seu marit ha de recordar cada matí que està casada amb ell i que tot el que li diu és veritat.

Ella fa servir centenars de post-it per recordar els números de teléfon així com les seves cites matutines. Porta en un agenda la direcció de casa i la de les botigues on sol anar.

A més treballa tres dies a setmana com a voluntària en un centre per a gent amb algun tipus de minusvalidesa ... però mai recorda ni el que va fer ni el que va dir el dia anterior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada