dimecres, 2 de juny del 2010

RED BULL

Aquesta beguda de venda en tots els supermercats del nostre pais... nostres fills la poden consumir per provar... pot ser mortal...
El Red Bull va ser creat per a estimular el cervell en persones sotmeses a un gran esforç físic i en "coma d'estrès" i mai per a ser consumit com una beguda innocent o refrescant. El seu eslògan: "Beguda energitzant" comercialitza a nivell mundial.

Aquesta beguda augmenta la resistència física, agilitza la capacitat de concentració i la velocitat de reacció, brinda més energia i millora l'estat d'ànim. Tot això es pot trobar en una llauna de Red Bull, és la beguda energètica del mileni ...! Red Bull ha aconseguit arribar a gairebé 100 països de tot el món.
La marca del Toro Vermell, té com a públic a joves i esportistes, dos segments atractius que han estat captivats per l'estímul que causa la beguda.

Va ser creada per Dietrich Mateschitz, un empresari d'origen austríac que va descobrir la beguda per casualitat. Va succeir en un viatge de negocis a Hong Kong, quan treballava per a una empresa fabricant de raspalls de dents. El líquid, basat en una fórmula que contenia cafeïna i taurina, causava furor en aquest país. Justament, va imaginar un rotund èxit d'aquesta beguda a Europa, on encara no existia el producte, a més de veure una oportunitat immillorable de convertir-se en empresari. França i Dinamarca ho han prohibit per ser un còctel de la mort, a causa dels seus components de vitamines barrejades "Glucuronolactone", químic altament perillós, que va ser desenvolupat pel Departament de Defensa dels Estats Units durant els anys 60 per a estimular la moral de les tropes acantonades en Vietnam, el qual actuava com una droga lucinògena que calmava l'estrès de la guerra. Però els seus efectes en l'organisme van ser tan devastadors, que va ser s'abandoni, davant l'alt índex de casos de migranyes, tumors cerebrals i malalties del fetge, que van mostrar els soldats que la van consumir.
I tot i això, en la llauna de Red Bull encara es llegeix entre els seus components: "Glucuronolactone", catalogat mèdicament com un estimulant.

Però el que no diu la llauna de Red Bull, són les conseqüències del seu consum, que obliguen a posar una sèrie d'advertiments:

1) És perillós prendre'l si després no fas exercici físic, ja que la seva funció energitzant accelera el ritme cardíac i et pot ocasionar un infart fulminant.

2) Corres el perill de patir una hemorràgia cerebral, pel fet que el Red Bull conté components que dilueixen la sang perquè al cor li costi molt menys bombar la sang, i així poder fer un esforç físic amb menys esgotament.

3) Està prohibit barrejar el Red Bull amb alcohol, perquè la barreja converteix la beguda en una 'Bomba Mortal' que ataca directament al fetge, provocant que la zona afectada no es regeneri.

4) Un dels components principals del Red Bull és la vitamina B12, utilitzada en medicina per recuperar a pacients que es troben en un coma etílic, d'aquí la hipertensió i l'estat d'excitació en què et trobes després de prendre'l, com si estiguessis en estat d'embriaguesa.

5) El consum regular del Red Bull desencadena en l'aparició d'una sèrie de malalties nervioses i neuronals irreversibles. Conclusió: És una beguda que hauria de prohibir ja que es barreja amb alcohol i crea una bomba de temps per al cos humà, principalment entre adolescents i adults que no tenen aquesta informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada