dijous, 17 de juny del 2010

Adolescent addicte a la gasolina

Un adolescent de 14 anys d'edat de la ciutat de Yibin de la província de Sichuan al sud-oest de la Xina ha estat bevent gasolina durant cinc anys per a obtenir "energia", com ho van fer els dibuixos dels seus ídols "Bumble Bee" o "Optimus Prime" en la famosa pel·lícula de "Transformers".

Segons el seu pare, des de que el noi va veure la pel lícula va començar a beure gasolina per esdevenir un "combatent valent" com "Optimus Prime". "El va començar a beure gasolina des de fa cinc anys, quan va descobrir que li agradava olorar el combustible dels encenedors", va dir el pare. La mare del nen té un lloc on ven productes petits com encenedors.
El 2004, la mare es va adonar sovint que es perdien encenedors dos o tres dies després de comprar-los. Posteriorment, va descobrir que el seu fill els robava. Llavors, els pares van parlar amb el seu fill i li van demanar que no ho tornés a fer. "Però acabem descobrint que sempre desapareixia la gasolina de la motocicleta i un dia trobem que el noi havia begut la meitat d'una ampolla de gasolina robada de la motocicleta, estàvem molt consternats per dir alguna cosa", va dir el pare.

Encara que van tancar amb clau la motocicleta, l'adolescent obsessionat va robar la gasolina als seus veïns i va beure més i més gasolina, dues o tres ampolles cada vegada. "Des que el meu fill va començar a beure gasolina, el seu coeficient intel·lectual va caure dràsticament i no podia fer sumes ni restes en el rang de 100", va dir el pare.
"Abans d'això, era un noi molt llest i fins i tot podia reparar la televisió. Però ara no sap la resposta de 7 més 17". Els preocupats pares finalment van portar el seu fill a l'hospital de la ciutat, on els van informar que el noi té desordres mentals i que pateix una forta "addicció a la gasolina".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada