diumenge, 6 de juny del 2010

Li arrenca el cor al seu amic

Un lluitador nord-americà ha arrencat el cor del seu company d'entrenament quan encara era viu perquè va creure que estava posseït pel diable. Segons l'advocat del presumpte assassí, aquest va actuar sota un brot psicòtic causat per la ingesta de setes lucinògenes.

Quan la policia va arribar al lloc dels fets els agents van trobar un espectacle digne d'una pel.lícula de terror. A la víctima li havien arrencat la llengua i li va rascar tota la cara.
Els agents van trobar a Wyatt, de 26 anys d'edat, de peu sobre el cos nu del seu amic i amb diverses parts del mateix, inclosos un ull, escampats per la ensangonada habitació.

El presumpte agressor, va explicar a la policia que havia pres una tassa de te amb setes lucinògenes i s'havia acabat convencent que el seu amic, Taylor Powell, estava posseït.

Segons l'autòpsia el jove, de 21 anys, va morir dessagnat després que li arrenquessin el cor. El forense assegura, a més, que encara era viu quan li van obrir el pit amb un ganivet i li van treure l'òrgan. Wyatt, segons informa la policia, va llançar el cor al foc al costat d'altres òrgans que li havia tret del cos al seu amic. Segons va explicar ho va fer perquè temia que Powell encara seguís viu amb el dimoni dins.

La policia va ser avisada del terrorífic succés per un tercer amic que va advertir un canvi en l'estat d'ànim de Wyatt després que tots haguessin ingerit el te de setes. Justin Davis va explicar a la policia que el va tornar al pis i va trobar Wyatt cobert de sang de cap a cap, va veure un ull al mig del sòl i després va descobrir el cos mutilat del seu amic.
Wyatt s'enfronta a una acusació d'assassinat en primer grau i tortura, amb l'agreujant que Powell encara estava viu quan li van arrencar el cor.

¡LES DROGUES NO SÓN BONES ¡

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada