divendres, 18 de juny del 2010

L'hamburguesa més gran del món pesa 95,5 kg


Encara que l'hamburguesa és originària dels Estats Units, però australia li va robar el títol a l'hamburguesa més gran del món.
El gegantí bistec inclou 81 quilos de carn, 120 ous, 150 talls de formatge, 16 tomàquets, 2 quilos d'enciam, 1,5 quilos de remolatxa, 2 quilos de salsa especial i 21 quilos de pa amb llavors de sèsam.

L'hamburguesa supera l'anterior marca mundial establerta en 84 quilos per una cafeteria de Detroit (Estats Units), segons Joe i Iman El-Ajouz, el matrimoni propietari del restaurant diu: "Sempre havia volgut batre un rècord. Ha estat molt divertit i una excel·lent eina de màrqueting". Va explicar que la part més difícil va ser donar la volta a la carn, una operació en la qual cada vegada van haver d'intervenir quatre cuiners.

L'hamburguesa va ser degustada pels empleats del local i serà inclosa l'any que ve al menú perquè sigui certificada pel Llibre Guinness dels Rècords, encara que els amos saben que no molts estaran disposats a pagar 1.500 dòlars australians (uns 1.025 euros).

Déu meu que pinta que té, m'acaba d'entrar una fam que m'aniria ara mateix al Mc Donals a per unes hamburgueses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada