dijous, 17 de juny del 2010

Record


Pesa 49,5 quilos i és l'albondiga més gran del món. L'hotel Ritz Carlton, al balneari de Cancun, a Mèxic, ha estat l'escenari i la cuina per aquesta immensa pilota, que ha entrat en el llibre Guinness dels rècords.

L'albondiga no només havia de batre la marca anterior, sinó que també estar cuinada perfectament i ser comestible. Els cuiners de l'hotel confeccionar el plat guardonat en el marc del proper estrena mundial de la pel·lícula animada de Sony Pictures Pluja d'Albondigues.
El xef executiu de l'Hotel Ritz, Rainer Zinngrebe, i el cap de banquets, Aldo Novoa, van ser els encarregats de la apetitosa gesta, que va sobrepassar el rècord establert el 2008, d'una albondiga de 32,93 quilógrams.

El rècord va ser certificat per Carlos Martínez, agent de The Guinness World Records, en presència de la presidenta mundial de Sony Pictures Animation, Hannah Minghella, i l'albondiga va ser partida en porcions i servida entre els assistents a l'esdeveniment.

"L'albondiga no només havia de batre la marca anterior, sinó que també havia d'estar cuinada perfectament i ser comestible, tal com els inspectors de menjar i salut vam poder verificar durant l'esdeveniment", va explicar Martínez.

Mmmm que bona ha d'estar!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada