divendres, 18 de juny del 2010

Record Guinness de mitjons colgats


Els propietaris del parc temàtic 'Tripsdrill', a Alemanya, han aconseguit protagonitzar un rècord Guinness: el del major nombre de mitjons en una corda d'estendre. La corda té una longitud de 2.324 metres, i en ella hi ha penjats 27.868 mitjons. Han superat l'anterior rècord d'aquesta categoria, que disposava de 300 metres de corda d'estendre.

Aquesta corda d'estendre, és part de la nova decoració del parc i acompanya una atracció que simula una bugaderia. Es tracta d'uns ràpids en què les barques són banyeres. No obstant això, la corda d'estendre té tal magnitud, que no només acompanya aquesta atracció, sinó que s'estén al llarg de tot el parc.
Els visitants del parc han contribuït portant els seus propis mitjons, independentment de si estaven en bon estat o no. "Són molt generosos, però molts dels mitjons van anar a la corda directament des dels peus dels donants, així que amb el sol i la calor, les coses es van començar a posar una mica desagradables" comenta un dels treballadors del recinte.

Jo crec que tant mitjó hi haurà començat a olorar una miqueta a formatge.

1 comentari: