diumenge, 6 de juny del 2010

Descobreixen que són germans després de tenir un fill

Un dia es van conèixer, després d'un temps es van enamorar, després d'això van tenir un fill i ara han conegut la seva veritable identitat. El que semblava ser una parella irlandesa normal s'ha convertit en un cas increïble. Unes proves d'ADN han revelat que els pares del petit són en realitat germanastres. Després de conèixer la notícia, tots dos han manifestat la seva intenció de seguir junts i, fins i tot, d'augmentar la família. Mentrestant, prefereixen mantenir-se en l'anonimat per les possibles repercussions que puguin tenir per la seva situació.

Segons expliquen, el seu petit podria ser estigmatitzat per la societat i ells podrien tenir problemes legals amb la seva custòdia ja que la seva situació en irregular davant la llei.

La parella, identificada amb els sobrenoms de James i Maura, es va conèixer fa uns quants anys en un club nocturn. Tots dos vivien a uns 100 quilòmetres de distància i res els va fer sospitar de la seva parentiu. Dos anys després d'haver-se conegut, Maura es va quedar embarassada i tots dos es van anar a viure junts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada