diumenge, 6 de juny del 2010

Li peguen una artèria amb Superglue, i li salven la vida

Els metges no tenien moltes alternatives per salvar el petit Alfie. Utilitzar el Superglue per clavar-li una artèria que posava en perill el nadó amb només una setmana de nascut. La surrealista història la publica aquest dilluns el tabloide 'The Sun', amb fotos del bessó que va néixer amb una malformació congènita en un hospital britànic.

Un dels bessons, Alfie, va néixer amb una rara condició anomenada malformació de la vena de Galè. El seu pes era ideal, uns quatre quilograms i els metges van decidir intervenir com a única opció. Els cirurgians van advertir els pares que l'operació per frenar l'allau de sang que podia haver provocat la mort d'Alfie era força complicada. Havien de passar un catèter de l'ample d'un pèl humà des de la engonal, el seu cor i fins al cervell.

"Era l'única esperança", van assegurar. Així que van introduir el catèter ia través d'ell li injectar diminutes dosi de cola, per segellar l'artèria.
Aquesta operació mai abans s'havia realitzat amb èxit. Els quatre nadons sotmesos a una intervenció similar eren grans, ja tenien les 36 setmanes de nascuts i malauradament no van sobreviure. Però Alfie si i els metges creuen que és gairebé un miracle. Ara, amb cinc mesos, haurà de ser sotmès a una segona intervenció, però els seus pares, Alyssa i John i el seu germanet Charlie esperen que sigui igual de reeixida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada