dijous, 27 de maig del 2010

4.334 dòlars per quatre hamburgueses


La cadena d'hamburgueses Burger King va cobrar a un home de la localitat californiana de Palmdale un total de 4.334,33 $ per quatre hamburgueses, el que va bloquejar el seu compte bancari durant tres dies.
Els fets van tenir lloc dimarts de la setmana passada, segons recull avui la premsa local, quan George Beane va demanar dues "Whopper junior" i dos "cheeseburger Rhodeo" i la caixera, despistada, va teclejar dues vegades la quantitat de 4,33 dòlars, que va ser carregada a la targeta de dèbit. El senyal d'alarma per Beane i la seva dona va arribar quan van rebre el pagament de la hipoteca i diversos xecs rebutjats.
La responsable del local, Terri Woody, va assenyalar que la direcció de Burger King va intentar que se'ls reintegrarà el diners un dia després de registrar l'error, però el banc va explicar que les quantitats elevades es congelen durant tres dies per comprovar que la transacció és correcta. Divendres, al matrimoni se li va reintegrar els diners i Burger King no els va cobrar el menjar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada